Marta Goula

marta_goula@yahoo.com

Va néixer a Barcelona l'any 1956. Professora titular del Departament de Biologia Animal de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. Biòloga dedicada a l'estudi dels insectes. De sempre Ii ha agradat la fotografia, i amb la seva Panasonic Lumix està desenvolupant la seva afició per la macrofotografia de plantes i animals, especialment insectes.

• Col·labora regularment a "Exponatura" (Facultat de Biologia, UB) i ha fet dues exposicions individuals a Barcelona ("Insectes i flors", Bar Diamant del barri de Gracia, octubre 2010; "Flora i fauna", Café de les Delicies del barri del Raval, juny 2011). A l'abril de 2013 exposa a l'Espai31 de Cardedeu ("Petita fauna del Montseny").

Algunes de les seves macrofotografies il·lustren diversos calendaris de la ''Asociación Española de Entomología" (gener 2010, febrer i juny 2011, setembre 2013; www.entomologica.es/), i la coberta del Bulletin de la Société Entomologique de France (2012) i la contracoberta d'Ecoadenc (número 57).

En el gènere de fotografia de paisatge, ha col·laborat amb tres guies del Camí dels Països Catalans (elcami.org/). Altres activitats fotogràfiques han estat la participació en una exposició col·lectiva sobre el barri del Raval de Barcelona (Bar Lletraferit abril 2010), i la compartida el Juny de 2013 sobre reflexos (Café de les Delíies). Al juny de 2013 obtingué el 1r premi al 5è concurs fotogràfic de l'Associació d'Amics del Jardí Botànic de Barcelona en la categoria "Jardí Botànic Històric" (www.amicsjbb.org).

 


Tornar a la pàgina principal