• Va néixer a Barcelona l'any 1960. Llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona i amb formació en diverses tècniques (il·lustració, aerografía, infografia, tractament digital de la imatge, etc.).
Des de 1984 es dedica plenament a la il·lustració científica i naturalista, tractant temes variats i publicant en diversos àmbits.

• D'una banda ha realitzat il·lustracions per a mitjans científics especialitzats; col·laborant en la realització de tesis, cartells per a congressos i articles científics per a diversos autors i entitats. D'altra banda, ha publicat il·lustracions en obres especialitzades tant de tipus divulgatiu com educatiu i ha participat en diverses exposicions publiques sobre temes de defensa del patrimoni natural.

Ha col·laborat amb editorials, com Enciclopèdia Catalana, Edebé, Salvat, Omega, Planeta o Casals, en publicacions del tipus: guies de camp, enciclopèdies i textos d'ensenyament. Ha col·laborat amb entitats com la Generalitat de Catalunya, el Consell Superior d'Investigacions Científiques, il Centri National pour la Rècherche Scientifique, i diverses Universitats i Museus de Ciències d'Espanya i Europa en treballs d'especialització, descripcions morfològiques i altre tipus de publicacions científiques.

• Complementàriament a la seva activitat com il·lustrador, ha col·laborat amb el Departament de Dibuix de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, i la Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona impartint cursos de dibuix aplicat a l'àmbit científic.


 


Tornar a la pàgina principal