REQUISITS PER ACCEDIR ALS MODELS D'EXÀMENS
• Professors ja registrats
Exàmens de Geologia Contrasenya professor
Exàmens de Biologia Contrasenya professor
• Professors no registrats

L'accés als exàmens amb les respostes òbviament està limitat al professorat. Per aquest motiu, per poder accedir-hi, el professor primerament ha d'enviar un e-mail a: aula2005@aula2005.com indicant el següent:

  1. Nom i cognoms
  2. Nom del centre
  3. E-mail del centre
  4. Accepto respectar la propietat intel·lectual de tots els materials aquí exposats incloent sempre en totes les impressions i fotocòpies que es facin la referència a l'autor ("Text de © Antonio Jimeno" o "dibuix de © Amadeu Blasco"). Accepto no fer ús d'aquests materials amb afany de lucre sense prèviament demanar al seu autor una llicència legal d'explotació comercial.

Al cap d'uns dies, els necessaris per confirmar aquestes dades, el professor rebrà un e-mail amb les contrasenyes que ha de posar per poder accedir-hi.

Es tracta de 20 exàmens tipus test de vint o més preguntes amb 5 respostes possibles cadascuna, de les quals només una és certa, i de 20 exàmens de vint preguntes en les que la resposta és una sola paraula. Amb aquests tipus d'exàmens s'intenta facilitar la tasca de correcció del professorat i augmentar l'objectivitat de les proves. Els exàmens tipus test també poden ser corregits automàticament si es disposa d'un escànner proveït d'alimentador automàtic de fulls i un programa OCR que comptabilitzi les marques i calculi la nota (Per a més detalls consultar amb l'autor).