CURSOS ON-LINE DE RECUPERACIÓ I CONSOLIDACIÓ
(Juliol i Agost)
 • Accés a la planificació del curs de Biologia i Geologia de 1r i 2n d'ESO
 • Accés a la planificació del curs sobre el Cos Humà de 3r d'ESO
 • Accés a les qualificacions obtingudes. (Aquest accés està limitat als alumnes matriculats. Per entrar com a visitant cal escriure "albertpuig")
 • Característiques dels cursos i formulari de matriculació
  • Característiques dels cursos. Els continguts de cada curs són els temes que apareixen en cadascun dels cursos d'aquesta WEB. L'alumne ha de realitzar tots els exercicis indicats i enviar periòdicament els resultats a l'e-mail del seu tutor. A lo llarg del curs l'alumne pot demanar al seu tutor quantes ajudes necessiti i pot consultar les seves successives qualificacions. Igualment, per facilitar el seguiment del ritme de treball de l'alumne per part dels seus pares i del seu professor ordinari, aquests també podran accedir a aquestes qualificacions. Els cursos començaran el 1 de juliol i finalitzaran el 30 d'agost.
  • Materials necessaris. Cal que l'alumne disposi d'un ordinador, que tingui accés a internet i que disposi d'una adreça electrònica (si no té pot aconseguir una clicant en: www.gmail.com). Si l'alumne disposa de tarifa plana es recomana realitzar el curs accedint directament a aquesta WEB. Si no disposa de tarifa plana pot realitzar el curs a partir del CD-ROM "Aula2005" que pot sol·licitar enviant un e-mail a: aula2005@aula2005.com . Per enviar les solucions dels exercicis l'alumne primer realitzarà una captura de pantalla de les solucions i després l'enviarà al seu tutor com arxiu adjunt. El programa per fer aquesta captura d'imatge es pot baixar clicant a continuació en: IrfanWiew. Per veure el manual d'instal·lació i funcionament clicar en: ManualIrfan.
  • Matriculació. Per a matricular-se a un curs cal enviar el següent formulari de matrículació:

   FORMULARI DE MATRICULACIÓ A ENVIAR
   Nom i cognoms alumne
   Carrer, nombre i pis
   Població i districte postal
   E-mail alumne
   E-mail del pare/mare (opcional)
   E-mail professor (opcional)
   Data en què s'ha fet el pagament
   Voler rebre el CD-ROM
   NO SI (6€)
   Curs al que es matricula
   Biol/Geol. 1r/2n d'ESO Cos Humà 3r ESO
   Algun suggeriment?

  • Requisits de matriculació. Els cursos són completament gratuïts i el nombre d'alumnes que es pot matricular depèn del nombre de professors que s'hagin ofert a col·laborar amb l'autor. La matrícula es pot realitzar a partir del 10 de juny. Al cap d'uns dies, els necessaris per confirmar aquestes dades, l'alumne (i si s'han especificat les seves adreces també els seus pares i el seu professor) rebrà un e-mail del seu tutor amb el pla de treball i la seva contrasenya per poder accedir-hi a la seva taula de qualificacions. En el cas que l'alumne necessiti el CD-ROM l'import d'aquest i de les despeses d'enviament és de 6€.
Pàgina principal