CURRICULUM DE L'AUTOR


Antonio Jimeno Fernández

• Va néixer a Barcelona l'any 1950 i és Catedràtic d'Institut d'Ensenyament Secundari per oposició lliure des de 1978. Actualment treballa a l'IES La Sedeta de Barcelona.

• És Doctor en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona i Enginyer Tècnic en Química Industrial per la Universitat Tècnica de Barcelona.

• Es investigador en Biologia Marina especialitzat en els crustacis de l'Ordre Amphipoda (Zoologia, Ecologia i Sistemàtica). A l'actualitat coordina un grup d'especialistes de diferents països que estudien els amfípodes del litoral Ibèric i col·labora amb el grup espanyol de biòlegs marins que actualment estan estudiant el bentos marí de l'Antàrtida.

• Es autor de nombrosos articles científics de la seva especialitat que han estat publicats en diferents revistes espanyoles i estrangeres i d'un tractat sobre ictiopatologia. Ha publicat més de set llibres de text de Biologia i Geologia en diferents editorials. Entre ells destaca la Biologia de 1r i 2n de Batxillerat que l'any 2004, després successives actualitzacions, ha arribat als 20 anys de permanència interrompuda en el mercat.

• És autor de nombrosos articles sobre la situació de l'ensenyament al nostre país i sobre la seva possible millora. Actualment és el president d'un sindicat de professors d'ensenyament secundari a Catalunya. La seva adreça electrònica és aula2005@aula2005.com

 


Tornar a la pàgina principal